Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μαράβας και ο Δαρβίνος Reviewed by Momizat on . "Ο Μαράβας πάει για βραβείο Γκίνες .Είναι απορίας άξιον πώς αν και του είναι παντελώς άγνωστη η θεωρία του Δαρβίνου (περί προσαρμοστικότητας )κατά διαβολικό τρό "Ο Μαράβας πάει για βραβείο Γκίνες .Είναι απορίας άξιον πώς αν και του είναι παντελώς άγνωστη η θεωρία του Δαρβίνου (περί προσαρμοστικότητας )κατά διαβολικό τρό Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μαράβας και ο Δαρβίνος

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μαράβας και ο Δαρβίνος
“Ο Μαράβας πάει για βραβείο Γκίνες .Είναι απορίας άξιον πώς αν και του είναι παντελώς άγνωστη η θεωρία του Δαρβίνου (περί προσαρμοστικότητας )κατά διαβολικό τρόπο ο ίδιος την εφαρμόζει μα πάντα άψογα και καταφέρνει και επιπλέει πάντα σαν το φελλό που είναι αβύθιστος μπράβο του ” , έγραψε φίλος αναγνώστης στην προσωπική του ιστοσελίδα με αφορή την παραπάνω φωτογραφία όπου ο δήμαρχος Πύλης εικονίζεται στο πάνελ της σύσκεψης του Σύριζα στην Πύλη. Και από κάτω ο επικεφαλής του “Φυσάει κόντρα ” Δημήτρης Παπαθανασίου συμπλήρωσε : 

“Εντάξει είπαμε, “διεύρυνση” στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων . Αλλά όχι και τον Δήμαρχο Μαράβα στο πάνελ της συγκέντρωσης του κόμματος στην Πύλη. Το πράγμα καταντάει ξεφτίλα… ” .  Tα συμπεράσματα δικά σας και για τον Μαράβα και για τον Συριζα. 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή