Πέθανε η Μάνια Τεγοπούλου – Κόρη του τρικαλινού ιδρυτή της “Ελευθεροτυπίας” Κίτσου Τεγόπουλου Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε η πρώην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου που συνέδεσε το όνομά της με το κλείσιμο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Τον τελευταίο καιρό αντιμε Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε η πρώην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου που συνέδεσε το όνομά της με το κλείσιμο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Τον τελευταίο καιρό αντιμε Rating: 0

Πέθανε η Μάνια Τεγοπούλου – Κόρη του τρικαλινού ιδρυτή της “Ελευθεροτυπίας” Κίτσου Τεγόπουλου

Πέθανε η Μάνια Τεγοπούλου – Κόρη του τρικαλινού ιδρυτή της “Ελευθεροτυπίας” Κίτσου Τεγόπουλου

Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε η πρώην εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου που συνέδεσε το όνομά της με το κλείσιμο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με το ήπαρ της, αναμένοντας μεταμόσχευση.

Η Μάνια Τεγοπούλου ανέλαβε την «Ελευθεροτυπία» μετά τον θάνατο του πατέρα της, Κίτσου, στις 29 Νοεμβρίου του 2006. Λίγους μήνες μετά, ο τότε διευθυντής της εφημερίδας, Σεραφείμ Φυντανίδης, υπέβαλε την παραίτησή του.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2011 η «Ελευθεροτυπία» έκλεισε, αφήνοντας απλήρωτους εκατοντάδες εργαζομένους. Η Μάνια Τεγοπούλου επιχείρησε να ξανανοίξει την εφημερίδα το 2013, ωστόσο το εγχείρημα είχε βραχύ βίο, καθώς έκλεισε οριστικά τον Νοέμβριο του 2014.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή