Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Τρικαλινό αθλητή Πάρη Μπατζάβαλη στον ακοντισμό Reviewed by Momizat on . Ένα φοβερό ρεκόρ στον ακοντισμό σημειώθηκε στους αγώνες ΧΡ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ στην Θήβα την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Θήβα. Ο 23άχρονος ακοντιστής  και αθλητής του ΓΑΣ ΤΡ Ένα φοβερό ρεκόρ στον ακοντισμό σημειώθηκε στους αγώνες ΧΡ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ στην Θήβα την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Θήβα. Ο 23άχρονος ακοντιστής  και αθλητής του ΓΑΣ ΤΡ Rating: 0

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Τρικαλινό αθλητή Πάρη Μπατζάβαλη στον ακοντισμό

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Τρικαλινό αθλητή Πάρη Μπατζάβαλη  στον ακοντισμό

Ένα φοβερό ρεκόρ στον ακοντισμό σημειώθηκε στους αγώνες ΧΡ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ στην Θήβα την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Θήβα.

Ο 23άχρονος ακοντιστής  και αθλητής του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄  εξαφάνισε το ακόντιο σημειώνοντας επίδοση 85,95 μέτρα που αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ κ23 , και είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση του ακοντισμού στην Ελλάδα όλων των εποχών.

Ο αθλητής όμως για μόλις μία εβδομάδα έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο , καθώς έληξε η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Τον συγκεκριμένο αθλητή γυμνάζει εφέτος στην Αθήνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριαζής Θωμάς , αφού για τα τρία προηγούμενα χρόνια μαθήτευσε στα Τρίκαλα κοντά στον προπονητή  Γιάννη Κοντονάσιο.

Επόμενος αγώνας του Μπατζάβαλη Πάρη θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Λάρισα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή