Παράδειγμα προς αποφυγή ο Ε 65 Reviewed by Momizat on . Στο θέμα του πολύπαθου πλέον οδικού άξονα Ε 65 επανήλθε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός   Υποδομών και Μεταφορών χαρακτήρισε την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε Στο θέμα του πολύπαθου πλέον οδικού άξονα Ε 65 επανήλθε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός   Υποδομών και Μεταφορών χαρακτήρισε την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε Rating: 0

Παράδειγμα προς αποφυγή ο Ε 65

Παράδειγμα προς αποφυγή ο Ε 65

Στο θέμα του πολύπαθου πλέον οδικού άξονα Ε 65 επανήλθε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός   Υποδομών και Μεταφορών χαρακτήρισε την όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την πρώτη στιγμή ως “παράδειγμα προς αποφυγή”. Θα δώσουμε – είπε –  νόμπελ για το πώς δεν πρέπει να γίνονται δημόσια έργα.

“Δημοπρατήθηκε ένας αυτοκινητόδρομος, στη συνέχεια αναθεωρήθηκε η σύμβαση, αναθεωρήθηκε και εξαιρέθηκε η αρχή και το τέλος του αυτοκινητόδρομου. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το πράγμα στον πλανήτη. Μετά προβλέφθηκαν νέες εγκρίσεις ώστε στην ίδια σύμβαση να εκκινήσει η αρχή και το τέλος του αυτοκινητόδρομου αλλά όχι με τους τότε ευρωπαϊκούς κανόνες και νομοθεσία αλλά με το τώρα. Ευτυχώς υπήρχαν οι άνθρωποι που το κατάφεραν στο υπουργείο. Ξεκινάει το νότιο τμήμα και μέσα στην επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει και το βόρειο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή