Παράταση στη διαδικασία απογραφής Reviewed by Momizat on . Παρατείνεται μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου που διενεργείται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικο Παρατείνεται μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου που διενεργείται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικο Rating: 0

Παράταση στη διαδικασία απογραφής

Παράταση στη διαδικασία απογραφής

Παρατείνεται μέχρι τις 21 Ιανουαρίου η διαδικασία ολοκλήρωσης της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου που διενεργείται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ).

Παράλληλα, ξεκινούν έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την καταγραφή των απωλειών στη γαλακτοπαραγωγή εξαιτίας του καταρροϊκού πυρετού.

Συγκεκριμένα, γεωπόνοι ενημερώνουν πως οι δικαιούχοι της Εξισωτικής Αποζημίωσης για το 2014 πρέπει να φροντίσουν για την ολοκλήρωση της απογραφής του ζωικού τους κεφαλαίου έως τις 21 Ιανουαρίου, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, διότι χωρίς την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας δεν μπορούν να είναι δικαιούχοι της ενίσχυσης.

Επίσης, ξεκινούν άμεσα από τον ΕΛΟΓΑΚ οι συστηματικοί διασταυρωτικοί έλεγχοι και συγκρίσεις προκειμένου να εξεταστούν από τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα στοιχεία οι πραγματικές επιπτώσεις της ασθένειας του καταρροϊκού πυρετού στην παραγωγή γάλακτος και κρέατος, ώστε να καταγραφεί πλήρως η επίπτωση της ασθένειας στη γαλακτοπαραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο και να σχηματισθεί σχετικός φάκελος.

Εξάλλου, μία ευρείας κλίμακας ορολογική διερεύνηση στα μηρυκαστικά της χώρας ώστε να διαπιστωθεί, με ένα σχετικά υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, το ποσοστό των οροθετικών ζώων μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του καταρροϊκού πυρετού σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα ξεκινά η αρμόδια Διεύθυνση Κτηνιατρικής, σύμφωνα με κτηνίατρους

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή