Παραιτήθηκε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Παναγιώτης Τσιάρας. Υπέβαλλε την παραίτησή του και από μέλος της νομαρχιακής επιτ Παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Παναγιώτης Τσιάρας. Υπέβαλλε την παραίτησή του και από μέλος της νομαρχιακής επιτ Rating: 0

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Τρικάλων Παναγιώτης Τσιάρας. Υπέβαλλε την παραίτησή του και από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής, στα υπόλοιπα μέλη της. Είχε εκφράσει διαφωνίες στο Διαρκές Συνέδριο για παραγκωνισμό των ΝΕ ανά τη χώρα, είχε υποβάλλει αίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη στο ψηφοδέλτιό του στα Τρίκαλα,  ενώ στο κείμενό του βασικά αναφέρει ότι χρειάζεται γενικότερη προοδευτική διακυβέρνηση.
Η παραίτηση έγινε πριν ακριβώς αρχίσει η διαδικασία για την προεκλογική περίοδο και, ουσιαστικά, για τα βασικά: ψηφοδέλτιο, χώροι προβολής κ.λπ., της συνεργασίας Πρασίνων – ΔΗΜΑΡ, που συμφωνήθηκε προχθές.
Ετσι οι της ΔΗΜΑΡ στα Τρίκαλα θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν από σήμερα, που θα ξανασυνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή. Αναμένεται, επίσης, η δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης, αλλά και τι θα αποφασίσουν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, με δεδομένο ότι ούτε ο Γ. Κυρίτσης – με τον οποίον είχε έντονη διαφωνία προ μηνών ο Π. Τσιάρας – ούτε ο τέως, πια, γραμματέας θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή