Παρουσίαση βιβλίου «Ολυμπιακοί Αγώνες και Πνευματικά Δικαιώματα» Reviewed by Momizat on . Η ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Η ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Rating: 0

Παρουσίαση βιβλίου «Ολυμπιακοί Αγώνες και Πνευματικά Δικαιώματα»

Παρουσίαση βιβλίου «Ολυμπιακοί Αγώνες και Πνευματικά Δικαιώματα»

Η ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσιάζουν το βιβλίο του Δήμου Μαγκλάρα (Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη του άλματος σε μήκος επί σειρά ετών) «Ολυμπιακοί Αγώνες και Πνευματικά Δικαιώματα».

Στο βιβλίο, ο συγγραφέας παρουσιάζει τον τρόπο και τη διαχείριση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, υπογραμμίζοντας την εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ολυμπιακής Ιδέας και την εμπορευματοποίηση της. Επιπλέον, υποστηρίζει την οικουμενικότητα  των αγώνων και εκφράζει την άποψη ότι η Ολυμπιακή Ιδέα πρέπει να ‘διαχέεται’ με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο στη διεθνή κοινότητα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο

Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Κοσμήτορα και Τακτικός Καθηγητής και της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ.,

ο Δημήτριος Σούλας, Τακτικός Καθηγητής της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. και

η Φανή Μπαλαμώτη, Δρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας – Φιλόλογος.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο πανεπιστημιακός διδάσκων κ. Γιάννης Δήμας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή