Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Οι εκδόσεις Μελάνι, το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και το art Café Σουίτα σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, «Τραμπ Οι εκδόσεις Μελάνι, το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και το art Café Σουίτα σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, «Τραμπ Rating: 0

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων στα Τρίκαλα

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων στα Τρίκαλα

Οι εκδόσεις Μελάνι, το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και το art Café Σουίτα σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, «Τραμπάλα» την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στις 8.00μ.μ στο Art Café Σουίτα (Στρατηγού Σαράφη 18, Τρίκαλα)
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κώστας Μιχαλάκης, φιλόλογος.
Ο Βασίλης Νανάκης, ηθοποιός-σκηνοθέτης θα αποδώσει ένα από τα διηγήματα του βιβλίου σε μορφή θεατρικού αναλογίου.

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων στα Τρίκαλα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΜΑΝΤΟ ΓΚΕΖΟΣ
ΤΡΑΜΠΑΛΑ
Άνθρωποι που βασανίζονται εξίσου από τη μοναξιά και από τη συντροφικότητα, άνθρωποι που στέκονται αμήχανοι και αμφίθυμοι μπροστά στη ζωή όπως αυτή συντίθεται από τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων και της οικογένειας, την ανεπάρκεια του ατόμου και της κοινωνίας, τις παγίδες της μνήμης και το αναπότρεπτο του θανάτου, άνθρωποι που βιώνουν την ύπαρξη πότε με απόγνωση και πότε με απάθεια, πότε με εμπεδωμένη θλίψη και πότε με χιούμορ.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος γεννήθηκε το 1988 στη Χιμάρα και είναι απόφοιτος της Σχολής ΑγρονόμωνΤοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογήΑνεκπλήρωτοι Φόβοι για την οποία τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφα-νιζόμενου Συγγραφέα 2013, και το μυθιστόρημα Η λάσπη, εκδ. Μελάνι 2014.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή