"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Πολάκης: Η “γαλάζια” βουλεύτρια Άννα Ευθυμίου έκανε συμβάσεις με το Δημόσιο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συμβάσεις άνω των 100.000 ευρώ έκανε με το Δημόσιο η βουλεύτρια της ΝΔ Άννα Αυθυμίου, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης.

Την βουλεύτρια Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου καταγγέλει ο Παύλος Πολάκης για συμβάσεις με το Δημόσιο.  Όπως έγραψε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ η κα Ευθυμίου παρείχε νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης 106.672 ευρώ.

Ο κ. Πολάκης καλεί τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει και να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ….Από Σφακια (φωτο 1) η ανάρτηση αυτή …γιατί ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ειναι ΠΑΝΤΟΥ!!

Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….

Η βουλευτής  Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ.  Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό  3- 19)

“Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών;

Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;

 Ή ήταν 

τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία…

ΥΓ: Η συγκεκριμένη κυρία κουνούσε και το δάχτυλο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί θα γίνει τώρα;
    …θα περιμένουμε τον Πολάκη να μας δώσει βραβεία αριστείας και ήθους;…χαθήκαν τα καλά παιδιά;

    • Eδώ ψήφισαν το Γιάνη, που μένει στη βίλα του πεθερού ιδιοκτήτη προβληματικής, για να τους σώσει από την κλεπτοκρατία, γιατί απορείς?

      • Ο Γιάνης όμως ΔΕΝ ρήμαξε το δημόσιο ταμείο αντίθετα το οφέλησε .Η κλεπτοκρατία(και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) μας κάθεται αυτή τη στιγμή στο σβέρκο. Εν τω μεταξύ το μηνιάτικο τελειώνει 10 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας και αυτά τα θρασίμια που υποστηρίζεις γελούν σε βάρος μας.

        • Δήλωσε ότι θα κάνει μη αποδοχή κληρονομιάς? Διαμένει στη βίλα του πεθερού στην Πλάκα? Αποδοχή της κλεπτοκρατίας των προβληματικών…

          • Τα κουτσομπολιά της κυρα Κατίνας να τα κρατήσεις για το καφενείο στην Ασκληπιού.

            ¨Οσο για τα 86 δισ, σε διαψέυδουν τα νούμερα. Στους μήνες που ήταν υπουργός το χρέος ΔΕΝ αυξήθηκε αλλά Μειώθηκε.
            Και σταμάτα να μου παραθέτεις δηλώσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία εκτίμηση σε οποιοδήποτε σοβαρό διεθνές ΜΜΕ.
            Με ανυπόστατους ισχυρισμούς που μοιάζουν με πολιτικό “κατινισμό” τα βάζουν με τον Βαρουφακη που έβαλε στις διαπραγματεύσεις το πραγματικό ζήτημα της διαγραφής του Ελληνικού χρέους ανεξαρτήτως αν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέκυψε στο σύστημα της .Ε.Ε.
            Σας πονάει το 62%. Σας πονάει γιατί σκύψατε το κεφάλι και γινατε ραγιάδες .Τι να κάνουμε ο καθένας διαλέγει με ποιούς πάει.

            • Αν θες εκτιμήσεις με συνυπολογισμό και των μελλοντικών απωλειών, τότε πρώτο 6μηνο του 2015 ξεπερνά τα 200 δις ευρώ ανέλυσε ο τέως πρόεδρος του EWG Τόμας Βίζερ, που έχει και εκτίμηση σε σοβαρά διεθνή ΜΜΕ…
              Ποιό 62%? Αυτό που ψήφισε για τα «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» και «Preliminary Debt sustainability analysis» και χόρευε στο Σύνταγμα? Το ίδιο που ψήφισε και τον Κωστάκη, τον Γιωργάκη, τον Ανδρέα που μας χρεωκόπησαν και μετά τον Τρίπρα…

          • Διαλέξτε τελικά πόσα δις σανό θα μας ταίσετε;.
            86 του Δέδε(άλλος το είχε πει αλλά δεν έχει σημασία), τα 100 του Ρεγκλιγκ ή τα 200 του Βίζερ.
            Τώρα τα λες αυτά και θελέις να σε πάρουν στα σοβαρά; To EWG δεν κρατούσε κάν πρακτικά και αν δεν τους είχε σε «κασέτες» ακόμα θα δουλεύατε το λαό.Μα ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι όλο αυτό το παρεάκι είναι το πρόβλημα και όχι ο Γιάνης;

            Υ.Γ: Γι΄αυτό το 62% λέω που ψήφισε όλα αυτά που λέτε αλλά ψηφισε κι αυτόν που εχουμε τώρα επικεφαλής και μιλάμε για τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.Ναι ξέρω δεν τον συμπαθείτε το Λαό
            Μήπως θα προτιμούσατε έναν λοχία, ίσως έναν συνταγματάρχη;

            • Στο έγραψα, ο υπολογισμός αλλάζει αν προσθέσεις και τις προβλέψεις των απωλειών της ανάπτυξης. Αλλά πάντα είναι αρνητικός!

              Για λοχίες να μη μιλάτε στο ΜΕΡΑ25, διότι ο συνεργάτης του Γιάνη, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στο βιβλίο του «Καλώς όρισες στη μαρτυρική αρένα» τα είπε όλα: «Κατά τη διαδικασία μετάβασης στο νέο νόμισμα, υπεύθυνοι για τη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και τις προμήθειες θα ήταν οι υπουργοί Άμυνας και Εσωτερικών. Θα ήταν αναγκαίο να υπάρξει έλεγχος και εξοικονόμηση στις προμήθειες καυσίμων, ενώ οι υπάλληλοι που στελεχώνουν σημαντικούς δημόσιους οργανισμούς (σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομία), θα έπρεπε να επιστρατευθούν» και ο Καμένος δήλωσε ότι ο στρατός εγγυάται την εσωτερική ασφάλεια!

  2. Προς τον κ. συντονιστή, ΔΗΜΟΣΙΩΣ παρακαλώ.
    Δεν νομίζετε αγαπητέ, ότι πρέπει να μπει ένα φρένο στην ασυδοσία του λόγου των σχολιαστών, όταν είναι ΕΚΤΟΣ θέματος; Απολαύστε τους άνωθεν : λοχίες, πεθερές, Γιάνης, Βίζερ, πεθερός με βίλα και άλλα πολλά, ων ουκ εστιν αριθμός, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει ποδοσφαιρικό καφενείο. ”Την φάγαμε χθες, αλλά εσείς που την φάγατε από τα Γιάννενα εντός έδρας;” και ”όταν είχατε τον Δομάζο, εμείς είχαμε τον Σιδέρη και σας σκίζαμε”. Ρίξτε και μία ματιά στο διπλανό άρθρο, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Παππάς, Μαραβέγιας, Πιτσιόρλας, συμφωνία Πρεσπών, πως συνδέονται; Εντελώς άσχετα με τον τίτλο του θέματος.
    Πρόταση: Τα εκτός θέματος κείμενα, ας μην δημοσιεύονται ή ας αναφέρεται το όνομα και από κάτω με κόκκινα γράμματα ”Εκτός θέματος”. Δεν πρόκειται για λογοκρισία, αλλά για σεβασμό προς την νοημοσύνη των άλλων. Εάν επιθυμούν οι σχολιαστές να εκτονωθούν ποικιλοτρόπως, υπάρχουν τα κατάλληλα καφενεία. Τοποθετώ τον εαυτό μου στην σειρά, με αύξοντα αριθμό 1.
    (Το παρόν κείμενο μπορεί να δημοσιευτεί και εκτός σχολίων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης