Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ ξεκινά ένα νέο κύκλο πολιτικής εξόρμησης με περιοδείες , εκδηλώσεις –συζητήσεις & συσκέψεις στα χωριά των Τρικά Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ ξεκινά ένα νέο κύκλο πολιτικής εξόρμησης με περιοδείες , εκδηλώσεις –συζητήσεις & συσκέψεις στα χωριά των Τρικά Rating: 0

Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ

Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ ξεκινά ένα νέο κύκλο πολιτικής εξόρμησης με περιοδείες , εκδηλώσεις –συζητήσεις & συσκέψεις στα χωριά των Τρικάλων για τις εξελίξεις στη αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή και τις επιπτώσεις από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στους μικρομεσαίους αγροκτηνοτρόφους .

Συγκεκριμένα για τις επόμενες μέρες προγραμματίζει τις εξής εκδηλώσεις:

Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη ο Ρίζος Μαρούδας , μέλος της ΚΕ & του αγροτικού τμήματος της ΚΕ θα επισκεφτεί στις 8μμ την Ασπροκκλησία Καλαμπάκας, όπου θα πραγματοποιήσει περιοδεία και στις 8:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στο καφενείο «Ελένης Σιούτα». Θέμα της συζήτησης θα είναι οι εξελίξεις στην κτηνοτροφία και τα προβλήματα που προκύπτουν για τους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους.

Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη ο Βαγγέλης Μπούτας , μέλος της ΚΕ & του αγροτικού τμήματος της ΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση – συζήτηση στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, στις 8μμ στην κεντρική πλατεία με θέμα:

•Οι συνέπειες από την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2015-2020 στους μικρομεσαίους αγρότες.

•Εξελίξεις στα οξυμμένα προβλήματα της αγροτιάς

•Οι προτάσεις διεκδίκησης & οι θέσεις του ΚΚΕ

ΤΡΙΚΑΛΑ 09/9/2014 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή