Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γαρδίκι Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου και το gardiki.gr σας προσκαλούν να περάσετε τις ημέρες του 15αύγουστου στο Γαρδίκι και να συμμετέχετε στις εκδηλώσει Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου και το gardiki.gr σας προσκαλούν να περάσετε τις ημέρες του 15αύγουστου στο Γαρδίκι και να συμμετέχετε στις εκδηλώσει Rating: 0

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γαρδίκι

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γαρδίκι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου και το gardiki.gr σας προσκαλούν να περάσετε τις ημέρες του 15αύγουστου στο Γαρδίκι και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Σάββατο 13 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 18:00 | Πλατεία Γαρδικίου
Επειδή και οι μικροί μας φίλοι έχουν δικαίωμα στη διασκέδαση, το Σάββατο 13 Αυγούστου πίσω από την εκκλησία του Γαρδικίου, απολαμβάνουμε μαζί με τα παιδιά μας τον κλόουν ο οποίος θα παρουσιάσει ένα μοναδικό σόου που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Σάββατο 13 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 21:00 | Πλατεία Γαρδικίου
Το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου διοργανώνει λαϊκορεμπέτικη βραδιά στην παλτεία του Γαρδικίου.
Ας διασκεδάσουμε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Χρήστο Αναγνώστου και την Μαρία Σπυροπούλου υπό τους ήχους του μπουζουκιού του Γιώργου Ρέτου!
Πλήκτρα : Μίγκας Γιώργος
Μπάσο : Λάμπας Κων/νος
Τύμπανα : Ρέτος Μιχάλης
Κυριακή 14 Αυγούστου | Ώρα Έναρξης 18:00 | Παραδοσιακοί χοροί
Στην πλατεία του Γαρδικίου θα παρουσιαστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου υπό  τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γαρδίκι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή