Πραγματικά γελάνε ….οι Τρικαλινοί Reviewed by Momizat on . Γελάνε όλοι οι Τρικαλινοί με τις κολλώδεις αναρτήσεις κάποιων ιστοσελίδων των οποίων οι συγγραφεις απόλαυσαν προφανώς δωρεάν 48ωρη φιλοξενεία στην πόλη μας ... Γελάνε όλοι οι Τρικαλινοί με τις κολλώδεις αναρτήσεις κάποιων ιστοσελίδων των οποίων οι συγγραφεις απόλαυσαν προφανώς δωρεάν 48ωρη φιλοξενεία στην πόλη μας ... Rating: 0

Πραγματικά γελάνε ….οι Τρικαλινοί

Πραγματικά γελάνε ….οι Τρικαλινοί

Γελάνε όλοι οι Τρικαλινοί με τις κολλώδεις αναρτήσεις κάποιων ιστοσελίδων των οποίων οι συγγραφεις απόλαυσαν προφανώς δωρεάν 48ωρη φιλοξενεία στην πόλη μας … μάλλον ο Guardian έφτιαξε “σχολή:
“”Wifi ελεύθερο, υποδειγματικές συγκοινωνίες, προσεγμένο και περιποιημένο δημόσιο χώρο, πεντακάθαρα παντού αν και η πόλη είχε χιλιάδες τουρίστες, πουθενά παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ένα ποτάμι που έλαμπε, σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές, τέλεια σημεία για να περπατήσεις, ιδανικές αναπλάσεις περιοχών και κτιρίων που τα θυμάμαι μαραζωμένα, από τις φυλακές μέχρι το τζαμί.Κουλτούρα συνεννόησης, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον εξαιρετικό δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου με την επιμονή και το έργο του για το οποίο έχουμε αναφερθεί διεξοδικά πολλές φορές.

Παπαθανασίου Δημήτρης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή