Πρόσκληση από την Νεολαία Γαρδικίου Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στην μουσικοχορευτική εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Υπαίθριο Θ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στην μουσικοχορευτική εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Υπαίθριο Θ Rating: 0

Πρόσκληση από την Νεολαία Γαρδικίου

GARDIKI

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου σας προσκαλεί στην μουσικοχορευτική εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο –Φρούριο Τρικάλων στις 9:00 μ.μ.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Οι νέοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου, στηριζόμενοι στην αγάπη και τη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου εδώ και τρία συνεχή έτη, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας διοργανώνοντας για πρώτη φορά μία μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΙ , ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ».
Σύσσωμη η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση και θα πλαισιώνεται από πλήθος καταξιωμένων μουσικών οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και υπόσχονται να χαρίσουν στους θεατές της εκδήλωσης κέφι, ζωντάνια και ψυχαγωγία, ταξιδεύοντάς τους μέσα από το χορό και τη μουσική σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.
Σκοπός και επιδίωξή μας είναι η παρουσίαση ενός άρτιου θεάματος, που θα φέρει το κοινό πιο κοντά στην αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης.

Τιμή εισόδου 7€ (κανονικό) και 3€ (παιδικό) .

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Ιδρύματος «Στέγη» γι’ αυτό θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΞΥΔΙ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
THEMIS TRIKALIOTIS – ΑΝΤΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ
Human – Αντρικό Ντύσιμο
ΣΕΣΟΥΛΑ
SINATRA
EYPHORIA FIT CLUB
ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΑΒΑΝΗ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΓΕΡΑΝΟΙ
ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
BONJOUR
FRAME
ΒΛΑΧΟΚΩΣΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
DS ΝΑΤΑΣΑ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΩΚΗ
ΟΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΦΑΡΜΑ
BOLERO
ΚΤΗΜΑΝΑΛΥΣΗ
SANTE
www.metoday.gr | Γυναικείο Ντύσιμο
ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
ΖΥΓΟΣ FM
www.trikalavoice.gr
IDEES MAGAZINE
Πρωινός Λόγος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή