Πρόσκληση στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Την Δευτέρα του Πάσχα και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Φαρκαδόνας η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού ««Νέα πνοή δημιουργίας» » του Υποψ Την Δευτέρα του Πάσχα και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Φαρκαδόνας η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού ««Νέα πνοή δημιουργίας» » του Υποψ Rating: 0

Πρόσκληση στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου

Πρόσκληση στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου

Την Δευτέρα του Πάσχα και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Φαρκαδόνας η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού ««Νέα πνοή δημιουργίας» » του Υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των βασικών αρχών του συνδυασμού, των στόχων και του οράματος για ανάπτυξη- ευημερία – ποιότητα ζωής στον Δήμο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος προσκαλεί όλους όσοι μοιράζονται μαζί του την αγάπη και το ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του τόπου να προσέλθουν στην ανοιχτή συγκέντρωση και να συμμετέχουν στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, κοντά στους δημότες του.

Σε αυτή την νέα διαδρομή – αναφέρει ο Γιάννης Σακελλαρίου – πρωταγωνιστές είστε εσείς οι Πολίτες και σας προσκαλώ σε αυτή την ανοιχτή Συγκέντρωση για να εδραιώσουμε μια Νέα Εποχή στη σχέση Δημότη  και Δήμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή