Πρώτο βραβείο σε Τρικαλινή μαθήτρια στις ΗΠΑ σε διαγωνισμό για τα 100 χρόνια του Εθνικού Κήρυκα Reviewed by Momizat on . Μια Τρικαλινή μαθήτρια, εγγονή του αείμνηστου παλιού εργολάβου και ποδοσφαιρικού παράγοντα Βασίλη Μπρουζούκη, κόρη του Βαγγέλη και της Θεανώς που μετοίκησαν τα Μια Τρικαλινή μαθήτρια, εγγονή του αείμνηστου παλιού εργολάβου και ποδοσφαιρικού παράγοντα Βασίλη Μπρουζούκη, κόρη του Βαγγέλη και της Θεανώς που μετοίκησαν τα Rating: 0

Πρώτο βραβείο σε Τρικαλινή μαθήτρια στις ΗΠΑ σε διαγωνισμό για τα 100 χρόνια του Εθνικού Κήρυκα

Mprouzo;yki
Μια Τρικαλινή μαθήτρια, εγγονή του αείμνηστου παλιού εργολάβου και ποδοσφαιρικού παράγοντα Βασίλη Μπρουζούκη, κόρη του Βαγγέλη και της Θεανώς που μετοίκησαν τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έλαβε το πρώτο βραβείο της ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» σε διαγωνισμό για τα 100 χρόνια κυκλοφορίας της!
Στον διαγωνισμό, με θέμα «Ε.Κ. 100 χρόνια προσφοράς στην ενημέρωση της ομογένειας», πήραν μέρος 185 μαθητές από σχολεία της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας της Νέας Υόρκης και των μητροπόλεων Νέας Ιερσέης, Πιτσβούργου, Ατλάντας, Σικάγου και Βοστώνης.
Η Αργυρώ Μπρουζούκη, που φοιτά στο σχολείο «Ακαδημία Σωκράτη», στο Σαρλότ της βόρειας Καρολίνας, κέρδισε τον διαγωνισμό λαμβάνοντας από την επιτροπή αξιολόγησης βαθμολογία με μέσο όρο 19.
Να τη χαίρονται.
Κ.Τ.
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας