“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα σενάρια για την Γκερέκου Reviewed by Momizat on . Τα όποια δημοσιεύματα διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ότι η Άντζελα Γκερέκου στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο Π Τα όποια δημοσιεύματα διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ότι η Άντζελα Γκερέκου στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο Π Rating: 0

“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα σενάρια για την Γκερέκου

“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα σενάρια για την Γκερέκου

Τα όποια δημοσιεύματα διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ότι η Άντζελα Γκερέκου στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ.

Κύκλοι του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, δηλώνουν ότι αν ισχύει αυτή η πληροφορία είναι αδιανόητο το κόστος που θα αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αν αποδεχθεί την υποψηφιφότητα της Άντζελας Γκερέκου στην περιφέρεια της Κέρκυρας.

Μάλιστα από το ΠΑΣΟΚ, δηλώνουν έκπληκτοι και έδωσαν στη δημοσιότητα δήλωση της κ. Γεκρέκου που έκανε στις 5 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την οποία, έιχε δεσμευτεί ότι θα κατέβει στις επικειμένες εκλογέρς με το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση της:

“Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.
Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή