Π. Πολάκης: Συστημικά ΜΜΕ ταΐζονταν από το «μαύρο χρήμα» στην υγεία (βίντεο) Reviewed by Momizat on . Στην διαπραγμάτευση, τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες του υπουργείου υγείας για την ανάταξη του δημόσιου συστήματος υγείας αναφέ Στην διαπραγμάτευση, τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες του υπουργείου υγείας για την ανάταξη του δημόσιου συστήματος υγείας αναφέ Rating: 0

Π. Πολάκης: Συστημικά ΜΜΕ ταΐζονταν από το «μαύρο χρήμα» στην υγεία (βίντεο)

Π. Πολάκης: Συστημικά ΜΜΕ ταΐζονταν από το «μαύρο χρήμα» στην υγεία (βίντεο)

Στην διαπραγμάτευση, τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας αλλά και τις μεγάλες προσπάθειες του υπουργείου υγείας για την ανάταξη του δημόσιου συστήματος υγείας αναφέρθηκε ο υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης στην εκπομπή Αίθουσα Σύνταξης στην ΕΡΤ.

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Υγείας, «το 1/4 του δημοσίου χρέους είναι από το μαύρο χρήμα στην υγεία. Τα ΜΜΕ δεν το λένε γιατί ταϊζονταν» και εξήγησε αναλυτικά πως δούλευε το τρίγωνο της διαπλοκής.

«Κάποια μέσα ταΐζονταν κανονικά με μηνιάτικο» «γι’ αυτό σήμερα τα παρουσιάζουν όλα μαύρα στην υγεία λες και όλα καταστράφηκαν τα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε συγκεκριμένα σάιτ και κανάλια που «ταΐζονταν» ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά ονόματα. «Ο λόγος που βλέπουν την καταστροφή είναι ότι τους κόψαμε τη μάσα» είπε χαρακτηριστικά ενώ  όπως τόνισε μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι «με αέρα κοπανιστό».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή