"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Σήμερα το βράδυ θα γίνει η δεύτερη ολική έκλειψη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το βράδυ θα γίνει η δεύτερη ολική έκλειψη της σελήνης για το 2014, που θα είναι ορατή στη Βόρεια Αμερική, την Χαβάι, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Η προηγούμενη πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου και ήταν ορατή από τη Νότια Αμερική. Η έκλειψη προκαλείται από την ευθυγράμμιση του Ήλιου, της Γης και της Σελήνης. Το φως του Ήλιου διαθλάται, δίνοντας στο φεγγάρι έντονο κόκκινο χρώμα, σαν αίμα. Με άλλες δύο εκλείψεις που αναμένονται μέσα στο 2015, θα ολοκληρωθεί η «τετράδα». Το σπάνιο αυτό φαινόμενο των τεσσάρων συνεχόμενων εκλείψεων θα ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015 και έχει συνδεθεί με πλήθος δοξασιών. 

 
Ο πάστορας και συγγραφέας του βιβλίου, «Four Blood Moons: Something is About to Change», Τζον Χαγκί, υποστηρίζει ότι η Τετράδα έχει σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας: «Είναι μία σειρά προφητικών γεγονότων, που λέει η Βίβλος ότι θα γίνουν, αλλά δεν δίνει ακριβή σειρά και χρονολογία. Λέει μόνο ότι όταν δούμε τα συγκεκριμένα σημάδια, όπως τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια, το τέλος του κόσμου πλησιάζει»…. 

Οι τελευταίες τρεις «Τετράδες» συνέπεσαν με ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας: Το 1493, ήταν ο διωγμός των Εβραίων από την Ιερά Εξέταση της Ισπανίας, που άλλαξε εξ’ ολοκλήρου την πληθυσμιακή κατανομή της Ευρώπης. Η επόμενη Τετράδα πραγματοποιήθηκε το 1949, ταυτόχρονα με την ίδρυση της κράτους του Ισραήλ. Η τελευταία παρατηρήθηκε πολύ πιο σύντομα απ’ ότι ανέμεναν οι επιστήμονες, το 1967, την ίδια περίοδο με τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο των Έξι Ημερών…. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης