Σαμαράς: Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας Reviewed by Momizat on . Στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας πως οι αναποφάσιστοι θα είναι το βαρόμετρο του εκλογικού αποτελέσματος.Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυ Στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας πως οι αναποφάσιστοι θα είναι το βαρόμετρο του εκλογικού αποτελέσματος.Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυ Rating: 0

Σαμαράς: Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Σαμαράς: Κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας πως οι αναποφάσιστοι θα είναι το βαρόμετρο του εκλογικού αποτελέσματος.Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη, ασφάλεια και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες».

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στους αναποφάσιστους πολίτες, οι οποίοι όπως σημείωσε είναι πολλοί. «Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας οι οποίοι είναι αναποφάσιστοι. Εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα» δήλωσε στη συνέχεια και κατέληξε: «Είμαι αισιόδοξος πως κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Θα νικήσουμε»!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή