Σε κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί λόγω οικονομικής ασφυξίας Reviewed by Momizat on . Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αφήνει ο Πρόεδρος των Τρικαλινών Φαρμακοποιών Νίκος Μάνος , σημειώνοντας ότι τα φαρμακεία οδηγούνται σε οικονομική ασφυξία Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αφήνει ο Πρόεδρος των Τρικαλινών Φαρμακοποιών Νίκος Μάνος , σημειώνοντας ότι τα φαρμακεία οδηγούνται σε οικονομική ασφυξία Rating: 0

Σε κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί λόγω οικονομικής ασφυξίας

farmakopoih

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αφήνει ο Πρόεδρος των Τρικαλινών Φαρμακοποιών Νίκος Μάνος , σημειώνοντας ότι τα φαρμακεία οδηγούνται σε οικονομική ασφυξία από τη συνεχιζόμενη μη πληρωμή των τρεχουσών οφειλών από τον ΕΟΠΥΥ.

Το ΔΣ του Παναλλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου συνεδριάζει την Τρίτη (25 Μαϊου) για όλα τα θέματα του κλάδου που μένουν σε εκκρεμότητα, ενώ προγραμματίζεται άμεσα και η Γενική Συνέλευση με τους αντιπροσώπους από ολόκληρη την χώρα για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις με στόχο τις κινητοποιήσεις. Θα σεβασθούμε την απόφαση του ΠΦΣ ανέφερε ο κ Μάνος και κάνει λόγο για αδιέξοδο.

«Οι φαρμακοποιοί αδυνατούν πλέον να πληρώσουν τους προμηθευτές τους, με συνέπεια να μην μπορούν να αγοράσουν φάρμακα για τους ασφαλισμένους. Τα χρονικά περιθώρια αντοχής των φαρμακείων εξαντλήθηκαν».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή