"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.1 C
Trikala

Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μαγνησίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

MAGNISIA
Σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα.
Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τον τελευταίο καιρό το γεγονός ότι η Παραλιακή Οδός Βόλου-Αγριάς παρέμεινε κλειστή από τα «Αστέρια» μπροστά από τον Ι.Ν. Παναγίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού των ρείθρων και των ερεισμάτων, παρεμβάσεις που ενισχύουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της οδού, σε πολλά σημεία της οποίας κατά το παρελθόν παρατηρούνταν υπερβολικές συγκεντρώσεις νερού έπειτα από βροχή.
MAGNHSIA

Επιπλέον, αποκαταστάθηκαν φθορές του οδοστρώματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας, από τον κόμβο Χλόης έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και στην οδό Λαρίσης. Ακόμη, αποκαταστάθηκε και τμήμα του οδοστρώματος στον οδικό άξονα του Πηλίου προς τη Ζαγορά, το οποίο είχε εμφανίσει καθίζηση.
Σε εξέλιξη εξάλλου, βρίσκονται εργασίες καθαρισμού των πρανών στο οδικό δίκτυο της Σκιάθου, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Μεγάλη Εβδομάδα στη Σκόπελο.
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε τα εξής: «Με την πρώτη βελτίωση του καιρού προχωρήσαμε άμεσα κι αποτελεσματικά τις επιδιορθώσεις, αποκαταστάσεις και καθαρισμούς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Μαγνησίας, πρωτίστως για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών, αλλά και για τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας του τόπου μας καθιστώντας την πιο θελκτική στους επισκέπτες μας, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι εργασίες μας θα εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης