Σοκ στην Οιχαλία , έφυγε από την ζωή ο 55χρονος καθηγητής Απόστολος Νίκου Reviewed by Momizat on . Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί του Σαββάτου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Απόστολου Νίκου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του γυμνασίου Οιχαλίας. Ο 55χρονος γυμναστής Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί του Σαββάτου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Απόστολου Νίκου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του γυμνασίου Οιχαλίας. Ο 55χρονος γυμναστής Rating: 0

Σοκ στην Οιχαλία , έφυγε από την ζωή ο 55χρονος καθηγητής Απόστολος Νίκου

Σοκ στην Οιχαλία , έφυγε από την ζωή ο  55χρονος καθηγητής Απόστολος Νίκου

Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί του Σαββάτου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Απόστολου Νίκου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής του γυμνασίου Οιχαλίας.

Ο 55χρονος γυμναστής υπηρετούσε επί πολλά χρόνια, μέχρι και προχθές Παρασκευή στο γυμνάσιο Οιχαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος καθηγητής υπέστη ανεύρυσμα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της γειτονικής Λάρισας, όπου και κατέληξε.

Μαθητές, συνάδελφοι του, αλλά και γονείς με το άκουσμα της τραγικής είδησης δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική απώλεια. Μιλούσαν όλοι τους με τα καλύτερα λόγια, για την καλοσύνη, την ευγένεια και την αγάπη που έδειχνε στα παιδιά.

 

Ο άτυχος καθηγητής (δεξιά) παρελαύνει με τους μαθητές του, στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που έμελλε να είναι ο τελευταίος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή