Σπουδαία πρωτοβουλία – Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς Reviewed by Momizat on .   Είμαστε μια ομάδα εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τελειοφοίτων φοιτητών που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μαθήματα   Είμαστε μια ομάδα εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τελειοφοίτων φοιτητών που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μαθήματα Rating: 0

Σπουδαία πρωτοβουλία – Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς

Σπουδαία πρωτοβουλία – Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς

 

Είμαστε μια ομάδα εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τελειοφοίτων φοιτητών που πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών και αγγλικών σε ενήλικες και εφήβους πρόσφυγες, προκείμενου να διευκολύνει την ένταξη τους στην τοπική κοινωνία.

Καλούμε όσους / όσες εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, να βρεθούμε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 5.μ.μ. στο “Μανδραγόρα,  Στρατηγού . Σαράφη 12 για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τα μαθήματα στη δομή φιλοξενίας του πρώην σούπερ μάρκετ “Ατλάντικ”.

 

Αλληλέγγυοι/ ες Εκπαιδευτικοί

Σχόλια (3)

 • Καπετάν Πλεύσης

  Αυτή είναι κίνηση λογικής και χειροκροτείται από τον Καπετάν Πλεύσης,όπως λέει και ο λαός σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι.
  Βέβαια αν κάποιος έχει τη σκέψη να φτάσει στη κεντρική και βόρεια Ευρώπη δεν νομίζω να θέλει να μάθει τίποτα εδώ πέραν των αγγλικών.
  Να φροντίσει να βελτιώσει τις δομές η κυβέρνηση. Έρχεται χειμώνας.Θέρμανση ,ρούχα και κουβέρτες.
  Θα είναι ευτύχημα να ιδρυθεί το Δυτικό Κουρδιστάν κράτος έως ένα λιμένα στη Μεσόγειο ανάμεσα Αλεξάνδρεια(Ισκεντερούν) Τουρκίας και Λαττάκεια Συρίας και να επαναπατριστούν. Θα είναι απειλή μόνιμη των Τούρκων. Τότε μόνο με είσοδο στη Μεσόγειο θα ενωθεί με το Ανατολικό Κουρδιστάν(Βόρειο Ιράκ) να γίνουν το Ενιαίο Κουρδιστάν. Είναι δύο ιστορικά διαφορετικές φυλές που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και αυτή τη στιγμή δεν βοηθούνται καθόλου. Τα συμφέροντα όμως λύνουν όλες τις φιλονικίες.
  Τόσο καιρό βράζει το νερό στη κατσαρόλα με τα μπαχαρικά. Ποιος θα φάει το στήθος ,ποιος μπούτι και ποιος λίγο ζουμάκι. ΗΠΑ, Ρωσία κοντά και η Γαλλία ,Αγγλία πάντα. Ότι μείνει από πέτσες θα γλύψει ο κουρδικός λαός ,ολόκληρο κράτος με δημοκρατία και εκλογές τους ετοιμάζουν.

  Απάντηση
 • Λες;

  Σαν τον Κυριακο Βελοπουλο της Αριστεράς ακούγεται ο Καπετάν Πλευσης!

  Απάντηση
 • Καπετάν Πλεύσης

  Λες ? Το τιμόνι του καραβιού του Καπετάν Πλεύσης στρίβει και δεξιά, αριστερά ,πάει και ευθεία στις φουσκοθαλασσιές αν πάει μόνο αριστερά θα πέσει σε βράχια.
  Αγγίζει την λεπτομέρεια των θεμάτων, αντικειμενικά, δημοκρατικά με δικαιοσύνη και όχι με λόγια αεριτζίδικα.
  Βλέπω η δεξιά πτέρυγα του Λες? άφησε τα είδωλα τύπου Καραμανλή,Σαμαρά,Καρατζαφέρη.Είδαν και πάθανε.
  Έχουν πλέον ήρωες τύπου Αρτέμη Σώρρα με όρκο στο Απολλώνιο Φως και δεν συμμαζεύεται. Βελόπουλου Κυριάκου του πρώτου στα χρονικά δεξιού φιλορώσου και Μιχαλολιάκου άριας φυλής. Ο οποίος άλλαξε τα χαρίσματα της άριας φυλής δημιούργησε νέα πρότυπα,μοιάζει σαν τάταρος Μογγόλος η μούρη του και του γκεμπελικού διαφωτιστή ,προπαγανδιστή Κασιδιάρη σαν μανιάτικα μαυροφάσουλα το χρώμα του. Τρομάρα τους.
  Υπογράψατε όλα τα μνημόνια τώρα ετοιμάζεστε για το 4ο με το Κούλη που δεν τον θέλετε αλλά σας βγήκε πρόεδρος. Ήταν 3ος και 4ος δημοσκοπικά για αρχηγός αλλά σας βγήκε. Αυτή είναι η δημοκρατία σας να φτιάχνεται εκλογές στα μέτρα σας με συστήματα μετρήσεων ψήφων μαϊμού.
  Ντόρα και Κυριάκος μνημόνια από το 1ο. Καλά θέλετε πρωθυμουργό μνημονιάρχη? Μην ξεχνάτε γιατί έφυγε η Ντόρα από τη ΝΔ.Επειδή ψήφισε υπέρ και την έδιωξε ο λαϊκιστής Σαμαράς που έφερε το 2ο. Ξυπνήστε κορόιδα δεν τους έχετε ανάγκη πλέον τελείωσαν τα βολέματα στο δημόσιο. Αφήστε τους.
  Οπότε με τον Σώρρα ,τον Βελόπουλο και τον Μιχαλολιάκο θα κοιμηθείτε ο διχασμός της δεξιάς είναι τεράστιος. Πατριώτες του κόλου που παραδίνεται την πατρίδα σας για ένα μεζέ με τις υπογραφές σας και μετά το παίζεται δεξιοί αντάρτες.
  Εκτός αν επιβιβαστείτε και στο καράβι αν θέλετε να σωθείτε. Ο Καπετάν Πλεύσης θα σας πάρει στο καράβι του.
  Λες? δεν φταις εσύ σε έχουν μάθει με το μπιμπερό από μικρό αλλά χωρίς γάλα μέσα αλλά περιμένεις μήπως κάποτε βγάλει γάλα.
  Άλλαξε δεν έχεις ανάγκη κανένα κομματάρχη. Αποφάσισε αυτό που σε βοηθάει ψυχικά να νιώσεις καλύτερα να έχεις ηθική ανάταση.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή