Στα Τρίκαλα οι οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ Reviewed by Momizat on . Οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Πρόεκειται για μια σημαντική δράση υπέρ των Οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Πρόεκειται για μια σημαντική δράση υπέρ των Rating: 0

Στα Τρίκαλα οι οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ

Στα Τρίκαλα οι οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ

Οι Α΄ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑμεΑ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Πρόεκειται για μια σημαντική δράση υπέρ των ΑμεΑ και της συμμετοχής τους στην κοινωνία ισότιμα. Η συνδιοργάνωση γίνεται από τον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος ως αθλητές Άτομα με Αναπηρία από σχολεία κι Δομές του Δήμου Τρικκαίων, αποδεικνύοντας ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο και ότι η θέληση και διάθεση για καλύτερη ζωή, περνούν και μέσα από την άθληση. Οι αγώνες θα εκινήσουν στις 09:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 13:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και για όλες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή