Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on .   Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη   Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη Rating: 0

Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

Στη βελτίωση της οδού Στουρναρέϊκα – Νεραϊδοχώρι προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ με πόρους του προγράμματος Πίνδος.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων, όπου είναι αναγκαία η τοποθέτηση στηθαίων και σήμανσης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων, τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

 

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων, καθώς επίσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα της οδού προς Στουρναρέϊκα και προς Νεραϊδοχώρι του νομού Τρικάλων, για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.

 

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή