Στη στράτα των Βλάχων από το Καταφύγιο Κόζιακα Reviewed by Momizat on . Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το Καταφύγιο Κόζιακα VO2max, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Στράτα των Βλάχων. Η διαδρομή έχει εντ Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το Καταφύγιο Κόζιακα VO2max, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Στράτα των Βλάχων. Η διαδρομή έχει εντ Rating: 0

Στη στράτα των Βλάχων από το Καταφύγιο Κόζιακα

katafifio a

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το Καταφύγιο Κόζιακα VO2max, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Στράτα των Βλάχων.

Η διαδρομή έχει ενταχΘεί στο πρόγραμμα Ελληνικών Brevet για τις 4/7/2015. Η διαδρομή θα ξεκινάει από την Πύλη Τρικάλων και διασχίζοντας Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Γρεβενά – Περιβόλι – Βάλια Κάλντα – Βοβούσα – Μέτσοβο – Χαλίκι – Γαρδίκι – Χρυσομηλιά – Διάβα – Μεγάρχη – Πρίνος – Πρόδρομο – Γοργογύρι – Ξυλοπάρικο – Πιαλεία – Φιλύρα – Άγιο Βησσαριώνα θα τερματίζει εκ νέου στη Πύλη.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την επιθυμία πολλών αθλητών η διαδρομή αλλάζει ώρα εκκίνησης έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι, τα όμορφα τοπία του Εθνικού Δρυμού «Βάλια Κάλντα).

Τα σχεδόν 7000 υψομετρικά που συγκεντρώνει η διαδρομή την καθιστούν μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές πού έχουν χαραχθεί στην Ελλάδα.
katafigio  b
ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΗΠΕΙΡΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ – 400 ΧΛΜ
ΚΟΖΙΑΚΑΣ TOUR 2015 – 200 ΧΛΜ

ΧΑΡΑΚΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ 1750μ. VO2MAX
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 4/7/2015
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 400km – 05:00 π.μ. / 200km – 08:00 π.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή