Εκτέλεσαν εν ψυχρώ με Καλάσνικοφ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Reviewed by Momizat on . Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά την εκτέλεση 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, στη Στυλίδα. Το π Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά την εκτέλεση 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, στη Στυλίδα. Το π Rating: 0

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ με Καλάσνικοφ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ με Καλάσνικοφ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά την εκτέλεση 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, στη Στυλίδα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και τον εκτέλεσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολώντας τον με πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του αρχιφύλακα άκουσε τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας passat, και μάλιστα παλιό μοντέλο, να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησε το κακό που βρήκε την ίδια και την οικογένειά της, αντικρίζοντας τον άνδρα της μέσα στα αίματα.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή και προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Για την υπόθεση, που θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στις φυλακές Δομοκού.

lamiareport.grastinomia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή