Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 25/08/2017 οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Επίσκεψη στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 25/08/2017 οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Rating: 0

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Επίσκεψη στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης Τρικάλων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 25/08/2017 οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης. Οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ. Μπουλούμπασης και κ.Κάκλα αντίστοιχα, τους ενημέρωσαν λεπτομερώς για τα δεδομένα που ισχύουν ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η προετοιμασία γίνεται συστηματικά και με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα οι ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. Ειδικότερα επισημάνθηκε ότι η Ειδική Αγωγή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης υπογραμμίστηκε η ανάγκη για στελέχωση των Δ/νσεων Εκπ/σης με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών, γονέων αλλά και εκπαιδευτικών.
Από την πλευρά των Δ/ντων Εκπ/σης τονίστηκε το γεγονός ότι η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει κανονικά, αφού τα βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία και η κάλυψη σε διδακτικό προσωπικό προβλέπεται άκρως ικανοποιητική. Οι Βουλευτές δεσμεύτηκαν να προωθήσουν στο Υπουργείο το αίτημα για την έγκριση πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού για την παράλληλη στήριξη, όπως επίσης και για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών στα υπό ανέγερση διδακτήρια.
 Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η ποιότητα της Εκπαίδευσης στο Νομό Τρικάλων βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μαθητών από την Γενική και Επαγγελματική Αγωγή.

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή