Στον “αέρα” το προεκλογικό site της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Στoν διαδυκτιακό αέρα έκανε την εμφάνιση του το προεκλογικό site την ΝΔ. Στην διεύθυνση www.lemetinalithia.gr μπορούν οι πολίτες να δουν το κυβερνητικό έργο, δη Στoν διαδυκτιακό αέρα έκανε την εμφάνιση του το προεκλογικό site την ΝΔ. Στην διεύθυνση www.lemetinalithia.gr μπορούν οι πολίτες να δουν το κυβερνητικό έργο, δη Rating: 0

Στον “αέρα” το προεκλογικό site της Νέας Δημοκρατίας

Στον “αέρα” το προεκλογικό site της Νέας Δημοκρατίας

Στoν διαδυκτιακό αέρα έκανε την εμφάνιση του το προεκλογικό site την ΝΔ. Στην διεύθυνση www.lemetinalithia.gr μπορούν οι πολίτες να δουν το κυβερνητικό έργο, δηλαδή τα όσα έγιναν επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά. Επίσης υπάρχουν πολλές επιλογές από όπου μπορεί ο επισκέπτης διαδραστικά να ενημερωθεί για όλα τα θέματα και τις δράσεις του κόματος.

Παράλληλα μπορούν όσοι επισκέπτονται την σελίδα να δουν και τους στόχους για την επόμενη μέρα. Είναι το δεύτερο μέρος της ιντερνετικής καμπάνιας της ΝΔ που στόχο έχει την προσέλκυση των νέων σε ηλικία ψηφοφόρων αλλά και να είναι εύχρηστο στους γηραιότερους. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή