"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Συγχαρητήρια Έλενα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αθανασία Τσιοτινού *

Η Έλενα Κύργια, σήμερα μαθήτρια του 7ου Λυκείου Τρικάλων, συμμετείχε σε διαγωνισμό πανελλήνιας εμβέλειας και κατέκτησε τη 2η θέση!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που η Έλενα υπήρξε μαθήτρια του σχολείου μας, του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων “Γιώργος Σεφέρης”.

Η Έλενα ήταν διακριτική, ευγενική, επιμελής και ξεχώριζε για το συγγραφικό της ταλέντο! Πριν 3 περίπου χρόνια πήρε μέρος στο διαγωνισμό διηγήματος που διοργάνωσε το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων και απέσπασε το 3ο Βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνο το διαγωνισμό διακρίθηκε και άλλη μαθήτρια του σχολείου μας, η Ιωάννα Νταμάτη. Δυστυχώς, δεν ασχολήθηκαν πολλά sites με την πανελλήνια βράβευσή της.

Βλέπετε, η διάκριση μιας μαθήτριας σε πανελλήνιο διαγωνισμό δεν “πουλάει” τόσο, όσο πουλάνε οι παλινωδίες της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, τα κρούσματα, οι παρενέργειες των εμβολίων, οι ουρές στην εκκλησία και οι διάφορες εκπομπές κακίστης ποιότητας που προβάλλει η τηλεόραση.

Δεν θ’ αναφερθώ εκτενώς σε αυτά τα πρότυπα που προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί αναφέρθηκε ο εκλεκτός φίλος και συνάδελφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η ανάρτηση του οποίου στάθηκε η αφορμή να πληροφορηθώ τη βράβευση της Έλενας.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με το Δημήτρη δύο χρόνια, πριν μας “εγκαταλείψει” για να γίνει Διευθυντής στο 7ο Γυμνάσιο της πόλης μας. Ευχαριστούμε το Δημήτρη για την ανάρτησή του, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να εκφράσουμε δημοσίως τα συγχαρητήριά μας στην παλιά μας μαθήτρια!

Συγχαρητήρια Έλενα! Πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο! Πάντα να αγωνίζεσαι και να παλεύεις για την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σου!

Να το ξέρεις, οι καθηγητές σου είναι υπερήφανοι για σένα και σε καμαρώνουν. Ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα συγγραφικά σου “βήματα”. Είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι αντάξια της εντυπωσιακής εκκίνησής σου!

  • Η Αθανασία Τσιοτινού είναι Δ/ντρια του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων
  • [αλιευθέν απο το διαδίκτυο]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης