Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και ΒΙΟΛΑΝΤΑ Reviewed by Momizat on . Έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη, για τα Τρίκαλα που προσπαθούν και επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κρίση, ήταν το συμπέρασμα των δύο επιστολ Έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη, για τα Τρίκαλα που προσπαθούν και επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κρίση, ήταν το συμπέρασμα των δύο επιστολ Rating: 0

Συγχαρητήρια Παπαστεργίου σε ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και ΒΙΟΛΑΝΤΑ

Papastergioy
Έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη, για τα Τρίκαλα που προσπαθούν και επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην κρίση, ήταν το συμπέρασμα των δύο επιστολών που απέστειλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνεχάρη τους αδελφούς κ. Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη του Ομίλου ΤΥΡΑΣ και τον κ. Κώστα Τζιωρτζιώτη της ΒΙΟΛΑΝΤΑ (ως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των επιχειρήσεων) για τη βράβευση τεσσάρων συνολικώς προϊόντων τους.
Η βράβευση έγινε στην 11η ετήσια απονομή βραβείων γεύσης και ποιότητας από το International Taste & Quality Institute (ITQI) με έδρα τις Βρυξέλλες.
Για τον ΟΜιλο ΤΥΡΑΣ βραβεύτηκαν:
– Ελληνικό Γιαούρτι 0% ΟΛΥΜΠΟΣ (3 αστέρια)
– Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ ΟΛΥΜΠΟΣ (3 αστέρια)
Για τη ΒΙΟΛΑΝΤΑ βραβεύτηκαν:
– Μπισκότα με 45% κρέμα κακάο (1 αστέρι)
– Μπισκότα γεμιστά με κρέμα φουντουκιού (3 αστέρια).
Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι και οι δύο εταιρίες προχώρησαν με έμφαση στο ντόπιο δυναμικό, με όραμα και στοχοθεσία, επενδύοντας σε γνώση, σκληρή δουλειά και καινοτομία. Υπενθύμισε την εξέλιξη των επιχειρήσεων αυτών, από μικρές, συνοικιακές και οικογενειακές ενασχολήσεις, σε εξαιρετικά υπολογίσιμες δυνάμεις στον τομέα τους και επιβεβαίωσε τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής τους, προς όφελος και της περιοχής.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή