Συνάντηση Κυριάκου – Μικέλη στην Βοστώνη Reviewed by Momizat on .   Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά το τέλος της ομιλίας του πρώτου στη σχολή Κέννεντυ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Ο Πρόεδρ   Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά το τέλος της ομιλίας του πρώτου στη σχολή Κέννεντυ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Ο Πρόεδρ Rating: 0

Συνάντηση Κυριάκου – Μικέλη στην Βοστώνη

Συνάντηση Κυριάκου – Μικέλη στην Βοστώνη

 

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης μετά το τέλος της ομιλίας του πρώτου στη σχολή Κέννεντυ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ανέλυσε στην ομιλία του τον οδικό χάρτη εξόδου του από την κρίση αλλά και την ανάγκη να προσφέρει η Νέα Δημοκρατία ένα νέο όραμα πολιτικής αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ο λαϊκισμός είναι αποτελεσματικός στην αντιπολίτευση και αναποτελεσματικός στη διακυβέρνηση.» 

 

Μητσοτάκης και Χατζηγάκης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και τις οικονομικές προτάσεις της ΝΔ που θα μπορέσουν να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη που θα δημιουργεί μόνιμες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες πολίτες.  Και οι δύο συμφώνησαν ότι για να επιστρέψει η χώρα σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξη θα πρέπει το πολιτικό προσωπικό να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φιλικό για τους εγχώριους και ξένους επενδυτές, και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να καταφέρει το πολιτικό προσωπικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

 ber

Επίσης, ο Μικέλης Χατζηγάκης (και η σύζυγος του Αγγελική που διακρίνεται στην φωτογραφία) είχε σύντομη συζήτηση με τον καθηγητή του στο Χάρβαρντ Νίκολας Μπέρνς, ο οποίος ήταν πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών. Η κουβέντα τους περιστράφηκε γύρω από την Ελληνική πολιτική αστάθεια και τον ρόλο των Ευρωπαίων στην Ελληνική κρίση. Ο Μπέρνς, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, είναι φιλέλληνας και σταθερός υποστηρικτής των Ελληνικών θέσεων στην Ουάσιγκτον. Είναι από τους ανθρώπους κλειδιά της Αμερικανικής πολιτικής ελίτ και στενός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχόλια (1)

 • Ντου από παντού

  Το ανηκομεν εις τη Δύση του Εθναρχη επιβεβαιώνεται με τους πολιτικούς κληρονομους των Δυναστειων Μητσοτάκη και Χατζηγακη!
  Τώρα αν περιμένεις εσύ καημενε Έλληνα να σηκωθεις ποτέ όρθιος από τα τέσσερα που σε καταδικασαν με τα τρία μνημονια …εεεε … τότε ψήφισε δικαιως την ΝΕΑ Οικογενειοκρατια!
  Αυτοί που διδάσκονται από τους μετρ της Αμερικανικής διπλωματίας και κατασκοπείας τί περιμενεις να κάνουν;
  Θα υπηρετήσουν τα λαϊκά συμφέροντα των Ελλήνων; Το μέλλον των δισεγγονων εξασφαλίζουν και μόνο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή