"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Συνελήφθη κτηνοτρόφος στην Καλαμπάκα για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

astinomia

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αυτή της Αθήνας και των Ιωαννίνων για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται βαρύγδουπο όνομα από τον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, αλλά και ένας κτηνοτρόφος από την Καλαμπάκα μαζί με τη μητέρα του που είχαν στην κατοχή τους μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία της Θεσσαλίας και κυρίως στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα, με έρευνες σε σπίτια στάβλους και αποθήκες.
Στον στάβλο 41χρονου κτηνοτρόφου βρέθηκε παράνομος οπλισμός, ένας ασύρματος και άλλα εξαρτήματα από στολή αστυνομικού, ένας ανιχνευτής μετάλλων, αλλά και τέσσερα πανάκριβα αυτοκίνητα (φεράρι) και μετρητά ύψους 80.000 ευρώ! Μαζί του, συνελήφθη και η 64χρονη μητέρα του.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι αστυνομικοί έχουν κάνει και άλλες συλλήψεις και έχουν κατάσχει αρχαία αντικείμενα που χρονολογούνται από την εποχή του Χαλκού, καθώς και εκκλησιαστικά είδη μεγάλης θρησκευτικής αξίας που πιθανολογείται ότι προέρχονται από λεηλασίες σε μοναστήρια της Ηπείρου.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης