"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.7 C
Trikala

Συνεργασία Δήμου και Αστικού ΚΤΕΛ για το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την καλύτερη δυνατή λύση για το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης επιδιώκει ο Δήμος Τρικκαίων. για τον λόγο αυτό, συνεργάζεται και με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, με πρωτοβουλία του οποίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με συγκοινωνιολόγο. Ο κ. Κώστας Κωτούλας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων μαζί με τον πρόεδρο κ. Ιωάννου και μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου 2017.

Συνεργασία Δήμου και Αστικού ΚΤΕΛ για το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης

Στη συνάντηση, με παρόντες, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Λάππα και τους αντιδημάρχους κ. Κ. Ψύχο και Χρ. Γούλα, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες, τέθηκε πλήθος ζητημάτων. Συγκεκριμένα, η λαϊκή αγορά, τα αστικά λεωφορεία, η κίνηση πεζών και οχημάτων, οι στάσεις, η διευκόλυνση των καταστημάτων και πλήθος άλλων ειδικότερων ζητημάτων, με φόντο προτεινόμενες λύσεις και δράσεις.
Ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει τη βέλτιστη δυνατή συμφωνία, με βάση τη συνεργασία, προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα στην πόλη και ειδικά στο κέντρο. Για τον λόγο αυτόν, προωθείται η συνεννόηση με όλους τους συναρμόδιους φορείς, στο πλαίσιο διαβούλευσης και ανταλλαγής απόψεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης