Συνεχίζει ακάθεκτη η “ομάδα της καρδιάς μας” Reviewed by Momizat on . Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα της καρδιάς μας και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην περίφημη ομάδα των δασκάλων με σκορ 4-2. Η νίκη αυτή όμως επισκιάστηκε από τον σοβα Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα της καρδιάς μας και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην περίφημη ομάδα των δασκάλων με σκορ 4-2. Η νίκη αυτή όμως επισκιάστηκε από τον σοβα Rating: 0

Συνεχίζει ακάθεκτη η “ομάδα της καρδιάς μας”

Συνεχίζει ακάθεκτη η “ομάδα της καρδιάς μας”

Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα της καρδιάς μας και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην περίφημη ομάδα των δασκάλων με σκορ
4-2.

Η νίκη αυτή όμως επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό, όπως δείχνουν οι εξετάσεις, του δεξιού μπακ της ομάδας Αχιλλέα Μέγα ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν.

Προσευχόμαστε για τον αδερφό και ευχόμαστε να γυρίσει πίσω στην ομάδα σύντομα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα παρατάχθηκε με τους βασικούς στόπερ τον αρχηγό και τον Βασίλη Ταμπάκο  δεξιά την αποκάλυψη του αγώνα Γιώργο Τσιμογιάννη  ο οποίος είχε όλη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου και στο κέντρο σταθερά Λάκη Κεκέ.


Στην κορυφή ο Χρήστος Μπαμπούρης  με τον Γιάννη Μανίκα  έκαναν παπάδες. Σημαντική ήταν η προσπάθεια όλως των παιχτών αλλά εδώ θα ήθελα να πω ότι πιο σημαντική είναι η βοήθεια των μεγαλύτερων της ομάδας οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν αλλά συνεχώς επευφημούσαν και παρότρυναν τις προσπάθειές μας.

Όχι όλοι όμως διότι όπως φαίνεται εκτός του Μέγα θα χάσει τη σεζόν και ο Γιώργος Ράπτης   o οποίος εγκατέλειψε την ομάδα πριν λήξει ο αγώνα αδικαιολόγητα.
Συνεχίζουμε….

Φωτογραφία του Γεώργιος Χασιώτης.

Φωτογραφία του Γεώργιος Χασιώτης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας