Συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σωτήρης Μπλέτσας Reviewed by Momizat on . Ο Σωτήρης Μπλέτσας συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του στους βλάχους και δεν θα μπορούσε να Ο Σωτήρης Μπλέτσας συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του στους βλάχους και δεν θα μπορούσε να Rating: 0

Συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σωτήρης Μπλέτσας

Συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σωτήρης Μπλέτσας

Ο Σωτήρης Μπλέτσας συνεχίζει να «αλωνίζει» από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον Νομό Τρικάλων. Έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του στους βλάχους και δεν θα μπορούσε να λείψει από το βλάχικο αντάμωμα.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου , επισκέπτεται καθημερινά τις κοινότητες και τους Δήμους του Ν. Τρικάλων και τώρα ετοιμάζεται για το τελικό σπριντ.

Ενημερώνεται για τα προβλήματα του τόπου , συζητά με τους πολίτες και όπως υποστηρίζει : «η απάθεια δεν μας αρμόζει. Πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για όσα μας αφορούν. Να μην περιμένουμε τίποτα από τρίτους, αλλά να επιδιώκουμε τα πάντα με τις δικές μας δυνάμεις».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sotiris Bletsas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sotiris Bletsas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή