Σφάζονται, στη τοπική Νέα Δημοκρατία Reviewed by Momizat on . Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει το κυβερνητικό κόμμα στα Τρίκαλα, με τα πολιτικά γραφεία εν όψει πρόωρων εκλογών και απλής αναλογικής, να χρησιμοποιούν θεμιτά κα Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει το κυβερνητικό κόμμα στα Τρίκαλα, με τα πολιτικά γραφεία εν όψει πρόωρων εκλογών και απλής αναλογικής, να χρησιμοποιούν θεμιτά κα Rating: 0

Σφάζονται, στη τοπική Νέα Δημοκρατία

Σφάζονται, στη τοπική Νέα Δημοκρατία

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει το κυβερνητικό κόμμα στα Τρίκαλα, με τα πολιτικά γραφεία εν όψει πρόωρων εκλογών και απλής αναλογικής, να χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να πλήξουν τους αντιπάλους τους.

Οι βουλευτικές έδρες που αναμένεται να “βγάλει” η ΝΔ στο νομό θα είναι σίγουρα δύο, με τους διεκδικητές να είναι τουλάχιστον πέντε αφού εκκρεμεί η επιλογή μιας υποψήφιας για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο.

Αυτό που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις στη βάση του κόμματος και όχι μόνο, είναι ο ρόλος των προσκείμενων σε κάθε κοινοβουλευτικό η υποψήφιο τοπικών ΜΜΕ, που δίνουν τα ρέστα τους για να στηρίξουν τον “κουβαρδά” εκλεκτό τους η ακόμη και να υπονομεύσουν ανερυθρίαστα το συνυποψήφιό του.

Δυστυχώς κάποιοι πια σε τούτο το τόπο, εκλαμβάνουν ως πολιτική ικανότητα μόνο τις σχέσεις “στοργής” με μιντιάδες και “δημοσιογράφους”.

Η παρούσα περίοδος θυμίζει έντονα τη τελευταία περίοδο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όταν στην χώρα αλλά και στα Τρίκαλα, εκκολαύτηκε και θέριεψε η διαπλοκή μεταξύ του δημοσίου βίου και των ΜΜΕ.

Το ΠΑΣΟΚ βέβαια αυτές τις πολιτικές πρακτικές τις πλήρωσε ακριβά κι αν η πάλαι ποτέ κεντροδεξιά παράταξη του Πολιτικού Ήθους που αντέγραψε εσχάτως τις ίδιες υπόγειες διαδρομές δεν επιθυμεί να έχει την ίδια μοίρα, καλό είναι να επανέλθει άμεσα στις ιδρυτικές της αρχές και αξίες.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή