Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» Reviewed by Momizat on . «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Σωτήρη Μιχ. Χατζηγάκη που  κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις τη «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Σωτήρη Μιχ. Χατζηγάκη που  κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις τη Rating: 0

Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές»

Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές»

«Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Σωτήρη Μιχ. Χατζηγάκη που  κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις της ΕΣΤΙΑΣ και θα παρουσιαστεί  στα Τρίκαλα το Σάββατο   13 Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο . 

Ο συγγραφέας, παρότι  πολιτικός που ανήκει στην κεντροδεξιά (ΝΔ) και έχει υπηρετήσει για τέσσερις περίπου δεκαετίες  τη χώρα του από θέσεις ευθύνης, προσπάθησε να σταθεί με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις. Δικαιώνεται, μάλιστα, για θέσεις και απόψεις τις οποίες είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. 

Το πόνημα -που αποτελεί  προϊόν εκτεταμένης έρευνας- ασχολείται με την οικονομική κρίση την οποία δεν  προσεγγίζει μονοδιάστατα, αλλά σε βάθος, μέσα από ένα παγκόσμιο πρίσμα, οι διαθλάσεις του οποίου δεν είναι μόνον οικονομικές και πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές.

Σχόλια (4)

 • George

  Ο κατ’επαγγελμα βουλευτής που για σαράντα έτη υπηρέτησε τη χώρα από δημοσιες Θέσεις και προφανώς υπέχει και ο ίδιος ευθύνες για το σημερινό κατάντημα αντί να κάνει αυτοκριτική πετά την μπάλα στην κερκίδα. Δεν έχει σωτηρία καμία αυτός ο τόπος με αυτό το πολιτικό προσωπικό.

  Απάντηση
 • Γαλάζιος Κόμης

  Μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά με το Σωτήρη Χατζηγάκη όμως είναι δυνατός στην πένα.
  Ο γιός του αν βαδίσει στα βήματα του πατέρα θα έχει σίγουρο μέλλον αφού οι λάτρεις της δυναστείας δεν λείπουν.
  Ας ευχηθούμε στο λαουτζίκο να ξεχωρίσει τα φύκια από τις μεταξωτές κορδέλες.

  Απάντηση
 • Προσκυνημένος

  Γαλάζιε Κόμη τί έγινε;
  Σε άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων και στάζεις μέλι 🍯 για τη Δυναστεία Χατζηγάκη;
  Ξέχασες τί τους έλεγες;
  Ελπίζω να επανακάμψεις δριμύτερος το 2018 γιατί εξέφραζες και τις απόψεις μας πολλές φορές .
  Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχεις λεπτά αισθήματα και προσκύνησες τη Δυναστεία!
  Καλή Πρωτοχρονιά 🎅 με υγεία σε σένα και την οικογένεια σου ! Χρόνια πολλά !

  Απάντηση
 • Γαλάζιος Κόμης

  Προσκυνημένε σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κι ανταποδίδω!
  Άγιες μέρες είναι.
  Αγάπη ειρήνη ευτυχία σε όλους και στους δυνάστες μας.
  Έχουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο να κριτικάρουμε και να δεχθούμε κριτική.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή