Σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Reviewed by Momizat on .   Την Πέμπτη 13.10. στις 8:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί, μετά από κοινή πρωτοβουλία συλλογικοτήτων, οργανώσεων, συνδικαλιστών κι αγω   Την Πέμπτη 13.10. στις 8:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί, μετά από κοινή πρωτοβουλία συλλογικοτήτων, οργανώσεων, συνδικαλιστών κι αγω Rating: 0

Σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

  Την Πέμπτη 13.10. στις 8:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί, μετά από κοινή πρωτοβουλία συλλογικοτήτων, οργανώσεων, συνδικαλιστών κι αγωνιστών/στριών, ανοικτή σύσκεψη για το θέμα των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, τη νεολαία και τον κόσμο των κινημάτων, συνδικάτα και σωματεία, συλλογικότητες, οργανώσεις, στέκια και κινήματα αλληλεγγύης, να συμμετέχουν στη σύσκεψη κι όλες κι όλοι μαζί να πιάσουμε το νήμα των παλαιότερων δυναμικών κινητοποιήσεων στην πόλη μας για το θέμα των πλειστηριασμών και να δημιουργήσουμε ένα μαζικό, μαχητικό κίνημα υπεράσπισης της κοινωνίας από την καταστρεπτική πολιτική κυβέρνησης και “θεσμών”, που απειλούν με ξεσπίτωμα και εξαθλίωση την πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών.
ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή