Σ. Παπαδόπουλος: «Επιμένουμε, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε νέους συμβιβασμούς στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά» Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή των Άρη Ραβανού και Αργύρη Παπαστάθη για το πότε θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος και για τη δ Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή των Άρη Ραβανού και Αργύρη Παπαστάθη για το πότε θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος και για τη δ Rating: 0

Σ. Παπαδόπουλος: «Επιμένουμε, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε νέους συμβιβασμούς στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά»

Σ. Παπαδόπουλος: «Επιμένουμε, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε νέους συμβιβασμούς στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή των Άρη Ραβανού και Αργύρη Παπαστάθη για το πότε θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος και για τη διαπραγμάτευση πάνω στα εργασιακά και τα περιθώρια συμβιβασμών.

Για το χρέος

«Περιμένουμε να γίνει μια σοβαρή συζήτηση επιτέλους για την βιώσιμη εξυπηρέτηση του χρέους της Ελλάδας, να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, να πιάσουμε το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα, μεγαλύτερο του 1,75% του 2017 και να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων, του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, τον νέο Αναπτυξιακό νόμο το νέο ΕΣΠΑ, όλα αυτά που δίνουν μια εικόνα ότι η Ελληνική οικονομία μπορεί να περάσει στην επόμενη ιστορική περίοδο».

 

Για τη διαπραγμάτευση στα εργασιακά

«Επιμένουμε , θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε νέους συμβιβασμούς και αυτά αποτελούν και ένα στοιχείο, της ιδεολογικό-πολιτικής σύγκρουσης που γίνεται με το ΔΝΤ και με όποιους άλλους ακραίους Νεοφιλελεύθερους, τύπου Σόιμπλε, παρεμβαίνουν στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Οτιδήποτε θα προκύψει ως απαιτήσεις εκβιαστικές, των δανειστών, θα πρέπει να ξανασυζητηθεί στα όργανα του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας».

tovima.gr

Σχόλια (1)

  • Γ.Κ.

    Θέλετε και βιώσιμη εξυπηρέτηση του χρέους;
    Εδώ δεν μπορείτε να βαλετε ρεφενε ένα στεφάνι τρείς βουλευτές του Νομού !
    Τζαμπα μαγκες τέλος!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή