Τέλος του μήνα ψηφιακό σήμα στα δυτικά του Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η ημέρα που το ψηφιακό σήμα θα φθάσει στις τηλεοράσεις της δυτικης περιοχής του Ν. Τρικάλων, πλησιάζει. Μετά από τρεις αναβολές, από χθες η DIGEA διαφημίζει τη Η ημέρα που το ψηφιακό σήμα θα φθάσει στις τηλεοράσεις της δυτικης περιοχής του Ν. Τρικάλων, πλησιάζει. Μετά από τρεις αναβολές, από χθες η DIGEA διαφημίζει τη Rating: 0

Τέλος του μήνα ψηφιακό σήμα στα δυτικά του Ν. Τρικάλων

Τέλος του μήνα ψηφιακό σήμα στα δυτικά του Ν. Τρικάλων

Η ημέρα που το ψηφιακό σήμα θα φθάσει στις τηλεοράσεις της δυτικης περιοχής του Ν. Τρικάλων, πλησιάζει.
Μετά από τρεις αναβολές, από χθες η DIGEA διαφημίζει τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή για την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τμήμα της Στερεάς Ελλάδας, από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ώρα 2 π.μ.

Σε αυτό το περιοχικό switch-off του έργου της μετάβασης θα ενεργοποιηθούν συνολικά 21 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας [συμπεριλαμβανομένου και των Σποράδων], Τρικάλων, Φθιώτιδος, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, καθώς επίσης και της Βόρειας Εύβοιας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή