Την ακύρωση της πώλησης του Ελληνικού ζητάει η Δούρου Reviewed by Momizat on . Στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου προσέφυγε η Ρένα Δούρου προκειμένου να ακυρωθεί η πώληση του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίν Στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου προσέφυγε η Ρένα Δούρου προκειμένου να ακυρωθεί η πώληση του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίν Rating: 0

Την ακύρωση της πώλησης του Ελληνικού ζητάει η Δούρου

Την ακύρωση της πώλησης του Ελληνικού ζητάει η Δούρου

Στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου προσέφυγε η Ρένα Δούρου προκειμένου να ακυρωθεί η πώληση του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Π. Αττικής:

Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου (της Μείζονος Επταμελούς Σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου) αίτηση αναθεώρησης κατά της υπ’ αριθμ. 3800/2014 απόφασης του Στ’ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης του ΤΑΙΠΕΔ, ανακαλώντας προηγούμενη απόφαση του Ζ’ Κλιμακίου και ανοίγοντας το δρόμο της πώλησης του Ελληνικού στη μοναδική πλειοδότρια εταιρία.

Στην αίτησή της η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε συμπληρωματικά όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το ΤΕΕ, αναφορικά με το ύψος του τιμήματος της σύμβασης, το οποίο κρίθηκε εξευτελιστικό.

Η Περιφέρεια Αττικής επαναλαμβάνει κατηγορηματικά τη βούλησή της να προασπίσει τη δημόσια περιουσία γενικά και ειδικότερα τα 40.000 τ. μ. που διαθέτει στο χώρο του Ελληνικού.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή