Τι δήλωσαν Κυριακοπούλου – Στεφανίδη μετά τον αγώνα τους στη Γλασκώβη Reviewed by Momizat on . Η Νικόλ Κυριακοπούλου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης. Σε δηλώσεις που έκανε Η Νικόλ Κυριακοπούλου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης. Σε δηλώσεις που έκανε Rating: 0

Τι δήλωσαν Κυριακοπούλου – Στεφανίδη μετά τον αγώνα τους στη Γλασκώβη

Τι δήλωσαν Κυριακοπούλου – Στεφανίδη μετά τον αγώνα τους στη Γλασκώβη

Η Νικόλ Κυριακοπούλου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης. Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: «Επιτέλους κατάφερα να πάρω ένα μετάλλιο στον κλειστό στίβο, που τόσο ήθελα. Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα πως τα 4.65μ θα ήταν ικανό να δώσει μετάλλιο. Θεωρώ πως πολλές αθλήτριες είχαν κόπωση από τον χθεσινό προκριματικό. Στα δοκιμαστικά ένοιωθα πολύ καλά, μέσα στον αγώνα άλλαξα αρκετά κοντάρια γιατί μου ήταν μαλακά. Είμαι χαρούμενη με το μετάλλιο, το οποίο θέλω να αφιερώσω στην κόρη μου, τον προπονητή μου και τον άνδρα μου και φυσικά σε όσους με πιστεύουν και με στηρίζουν».

Η Ελληνίδα άλτρια αναφέρθηκε και στη «συγκάτοικό» της Βούλα Παπαχρήστου, που το πρωί αναδείχθηκε ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Η Βούλα γύρισε το μεσημέρι στο δωμάτιο με το ασημένιο μετάλλιο. Πριν φύγω μου είπε πήγαινε να το πάρεις να δείξεις τι είναι οι μάνες. Και το έκανα. Χαίρομαι για την ελληνική ομάδα, γιατί συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Εγώ τώρα κοιτάζω τον ανοιχτό με περισσότερη όρεξη για τη συνέχεια».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Στεφανίδη, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και κατετάγη 4η, είπε: «Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις που έκανα ήταν πολύ καλές και αυτός ήταν και ο λόγος που πίστευα πως μπορούσα να είμαι ανταγωνιστική στη διοργάνωση, Από την άλλη η σεζόν προπονητικά δεν εξελίχθηκε όπως θα έπρεπε οπότε δεν θα πρέπει να με στεναχωρεί το γεγονός ότι έμεινα εκτός μεταλλίων. Στο σημερινό αγώνα δεν είχα καλή αίσθηση με το κοντάρι και αυτό δεν μου επέτρεπε να είμαι όπως έπρεπε στα 4.75μ, σε ένα ύψος που την φετινή σεζόν δεν είχα ξεπεράσει».

Επίσης αναφέρθηκε και στους άμεσους στόχους της. «Θα ξεκουραστούμε για κάποιο διάστημα, ωστόσο αυτή τη φορά επιλέξαμε να μην σταματήσουμε εντελώς την προπόνηση αλμάτων. Τις περισσότερες φορές μένουμε αρκετό καιρό έξω από τα άλματα και αυτό στη συνέχεια μου δημιουργεί την αίσθηση πως μαθαίνω επί κοντώ και πάλι από την αρχή. Η χρονιά έχει μια μεγάλη πρόκληση και αυτή είναι η διοργάνωση της Ντόχα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή