Τον άνθρωπο τον γνωρίζεις από τα έργα του Reviewed by Momizat on . Η αξιολόγηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, που θέτει εαυτόν σε κίνδυνο για να βοηθήσει κατατρεγμένους συνανθρώπους του, είναι έργο δυσανάλογο για τον εσμό των ανθρ Η αξιολόγηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, που θέτει εαυτόν σε κίνδυνο για να βοηθήσει κατατρεγμένους συνανθρώπους του, είναι έργο δυσανάλογο για τον εσμό των ανθρ Rating: 0

Τον άνθρωπο τον γνωρίζεις από τα έργα του

Τον άνθρωπο τον γνωρίζεις από τα έργα του

Η αξιολόγηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου, που θέτει εαυτόν σε κίνδυνο για να βοηθήσει κατατρεγμένους συνανθρώπους του, είναι έργο δυσανάλογο για τον εσμό των ανθρώπων που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ολοφάνερα την περιφρόνησή τους στις ανθρωπιστικές αξίες.

Εκατό κουνέλια δεν κάνουν ένα άλογο. Και άλλοι τόσοι ακροδεξιοί καμποτίνοι της πολιτικής δεν κάνουν έναν Αποστολόπουλο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί και εξωτερικοί χώροι

Η Δημοκρατία μας, δυστυχώς, έχει ευτελιστεί σε αποθήκη ακροδεξιών υλικών με τα οποία επιδιώκουν να οικοδομήσουν ένα “ορμπανικό” μέλλον για τη χώρα.

Από την αντιπολίτευση με το βεβαρημένο παρελθόν δεν μπορεί κάποιος εχέφρων άνθρωπος να περιμένει αντιπρόταση που να μην ενδίδει στο κυρίαρχο φαντασιακό.

Τελικά, το ερώτημα με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε θα απαντηθεί από την κοινωνία.

Η έκβαση της διελκυστίνδας είναι επίφοβη. Κανείς εφησυχασμός δε δικαιολογείται σε όσους – ες αποτελούν τις δυνάμεις της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Κ.Τ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή