Το Αστικό ΚΤΕΛ στο πλευρό του Μιχάλη Ταμήλου Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων επί της οδού Τσιτσάνη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία τ Επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων επί της οδού Τσιτσάνη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία τ Rating: 0

Το Αστικό ΚΤΕΛ στο πλευρό του Μιχάλη Ταμήλου

Το Αστικό ΚΤΕΛ στο πλευρό του Μιχάλη Ταμήλου

Επίσκεψη στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων επί της οδού Τσιτσάνη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Ιωάννου καθώς και του προσωπικού της εταιρίας.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γνώριμο χώρο για τον κ. Ταμήλο καθώς κατά τη θητεία του ως δημάρχου Τρικκαίων είχε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ.
Όπως τόνισε, η λειτουργία του Αστικού ΚΤΕΛ είναι ουσιαστική και σημαντική καθώς εξυπηρετεί ένα μεγάλο κομμάτι των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή