Το αυτονόητο: Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Χίου για το ρατσιστικό παραλήρημα Reviewed by Momizat on . Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα επιχείρησαν κύκλοι της Ιεράς Μονής Χίου σχετικά με το ακροδεξιάς κοπής κήρυγμα του μητροπολίτη Μάρκου κατά της δημιουργίας τε Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα επιχείρησαν κύκλοι της Ιεράς Μονής Χίου σχετικά με το ακροδεξιάς κοπής κήρυγμα του μητροπολίτη Μάρκου κατά της δημιουργίας τε Rating: 0

Το αυτονόητο: Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Χίου για το ρατσιστικό παραλήρημα

Το αυτονόητο: Στον εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Χίου για το ρατσιστικό παραλήρημα

Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα επιχείρησαν κύκλοι της Ιεράς Μονής Χίου σχετικά με το ακροδεξιάς κοπής κήρυγμα του μητροπολίτη Μάρκου κατά της δημιουργίας τεμένους, του συμφώνου συμβίωσης, του πολιτικού γάμου και των πολιτικών που «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν».
 
Τη φράση «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες» την αποδίδουν στη… στατιστική, χρίζοντας τον μισαλλόδοξο ιεράρχη κάτι σαν Υπηρεσία Ασύλου, φρόντισαν όμως να μιλήσουν για «αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου».

Τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν πάντως σταλεί από τον γενικό γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου στην εισαγγελέα κατά του ρατσισμού στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Χίου, για να διερευνήσουν αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις ο μητροπολίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία.

Πηγή: efsyn.gr

Σχόλια (3)

 • Παπαφλέσσας

  Τί τους κάνουν τόσο νέους Μητροπολίτες;
  Ακόμα δεν έχει πειξει το μυαλό τους.
  Τους εφαγε η καλοπεραση και το λιβανισμα.
  Να γίνονται Μητροπολίτες μόνο όσοι υπηρετησαν τη στρατιωτική θητεία και όσοι είναι στρατιωτική ιερείς. Υπάρχουν κάτι καταδρομεις στρατιωτικοί ιερείς που τους υποκλινεσαι από σεβασμό και αναγνώριση .

  Απάντηση
 • Super Market

  Μητροπολίτης από τα LIDL !!!

  Απάντηση
 • Αξιος

  Ποιος τον χειροτονησε ο μακαριστος Χριστόδουλος;
  Αν είναι του μακαριοτατου Ιερωνυμου ….αξιος!!!!!!!!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή