Το Τρικαλινό “Ποτάμι” – Υποψήφιοι και από τις δύο όχθες Reviewed by Momizat on . Στην εκδήλωση ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές που κατέρχονται με το Τρικαλινό ψηφοδέλτιο, Ζαχαρούλα Γιουβρούτα – Στην εκδήλωση ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές που κατέρχονται με το Τρικαλινό ψηφοδέλτιο, Ζαχαρούλα Γιουβρούτα – Rating: 0

Το Τρικαλινό “Ποτάμι” – Υποψήφιοι και από τις δύο όχθες

Potami
Στην εκδήλωση ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές που κατέρχονται με το Τρικαλινό ψηφοδέλτιο, Ζαχαρούλα Γιουβρούτα – Λούδα, Αναστασία Καρατζάκη, Αθανάσιο Κουστέλιο, Παναγιώτη Πιλάτο και Γιάννη Τζίκα σημειώνοντας ότι προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και μπορούν να δουλέψουν μαζί για να έχουν ρόλο και φωνή στο αύριο.

« Βλέπουμε ανθρώπους που ανοίγουν δρόμους. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βρήκαν το Ποτάμι κι αυτοί οι ίδιοι αποτελούν το ποτάμι», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας για τους Τρικαλινούς υποψηφίους βουλευτές ο κ. Κύρκος.

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού πρότεινε τη συγκρότηση «εθνικής ομάδας αντιμετώπισης της κρίσης» την επόμενη ημέρα των εκλογών, λέγοντας πως τα μετεκλογικά σενάρια είναι πολλά, όμως για να λυθούν τα προβλήματα, πρέπει να βρεθούν τρόποι ευρύτερων συναινέσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή