Το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Τρικκαίων στην Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη Reviewed by Momizat on . Την ύψιστη διάκριση για την 7 η Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 επέδωσε στην τρικαλινή πρωταθλήτρια Φένια Τζέλη, ο Δήμαρχος Την ύψιστη διάκριση για την 7 η Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 επέδωσε στην τρικαλινή πρωταθλήτρια Φένια Τζέλη, ο Δήμαρχος Rating: 0

Το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Τρικκαίων στην Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη

Το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Τρικκαίων στην Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη

Την ύψιστη διάκριση για την 7 η Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 επέδωσε στην τρικαλινή πρωταθλήτρια Φένια Τζέλη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο, που ομόφωνα αποφάσισε να υιοθετήσει τη σχετική πρόταση σε έκτακτη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, ο κ. Παπαστεργίου τίμησε την αθλήτρια από το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων που «με αυτό της το κατόρθωμα σήκωσε ψηλά τα Τρίκαλα, σήκωσε ψηλά το ελληνικό τάε κβο ντο».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπενθύμισε τις πρωτιές των Τρικάλων όχι μόνο στον αθλητισμό (με Γεωργαλή, Αβράμη, Παπανικολάου, Σακοράφα και πολλούς άλλους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες μεγάλες διακρίσεις) αλλά και στη μουσική.

Αμέσως μετά, τιμητικό βραβείο επέδωσε εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Συγχαίροντας τη Φένια Τζέλη, τόνισε ότι «η προσπάθεια που οδηγεί σε επιτυχία είναι αυτή που κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη σημασία της, δικαιώνει τον αγώνα και μας κάνει όλους να σηκώνουμε τις γροθιές πανηγυρίζοντας», Στη συνέχεια, έπαινο επέδωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, ομοίως συγχαίροντας την
τρικαλινή αθλήτρια.

Η έχουσα την ευθύνη της διοργάνωσης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων,
Εφη Λεβέντη, επέδωσε τιμητική πλακέτα και στον προπονητή της αθλήτριας, Νίκο
Παϊταρίδη, για την ανάδειξη ολυμπιονίκη και τη συνολική προσφορά του στο άθλημα. Ο
ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για την επίδοση αυτής της διάκρισης.

Παρέστησαν επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Νικολέττα Μπρουζούκη, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων, Βασιλένα Μητσιάδη, Γιώργος Ζιώγας, Βασίλης Κρανιάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ζαϊράκης, οι γονείς της πρωταθλήτριας, Βασίλης Τζέλης και Λένα Βάλλα με την αδελφή της Κωνσταντίνα, η αδελφή και ο γιος του αδικοχαμένου προπονητή του ΣΟΑΤ Βασίλη Βαργιάμη, Δήμητρα και Γιώργος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή