Το ψωμί… ψωμάκι θα πουν οι καταναλωτές Reviewed by Momizat on . Τα τελευταία 14 χρόνια συνεχώς προκύπτουν ανατιμήσεις σε διάφορα προϊόντα και σε πρώτες ύλες, άλλα οι αρτοποιοί των Τρικάλων και της ευρύτερης πε Τα τελευταία 14 χρόνια συνεχώς προκύπτουν ανατιμήσεις σε διάφορα προϊόντα και σε πρώτες ύλες, άλλα οι αρτοποιοί των Τρικάλων και της ευρύτερης πε Rating: 0

Το ψωμί… ψωμάκι θα πουν οι καταναλωτές

Το ψωμί… ψωμάκι θα πουν οι καταναλωτές

Τα τελευταία 14 χρόνια συνεχώς προκύπτουν ανατιμήσεις σε διάφορα προϊόντα και σε πρώτες ύλες, άλλα οι αρτοποιοί των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής κατάφερναν να απορροφήσουν τα κόστη αυτά, με αποτέλεσμα η τιμή του ψωμιού να μην μεταβληθεί καθόλου!

Όπως υποστηρίζουν οι αρτοποιοί “οι ανατιμήσεις δεν είναι στην κατεύθυνση της κερδοφορίας, αλλά της βιωσιμότητας των επιχειρήσεών . Η αύξηση που θα γίνει στην τιμή του ψωμιού οφείλεται στο μεγάλο κόστος της παραγωγής και της ενέργειας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Μιχάλης Μούσιος μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.

Το χειρότερο από όλα είναι η ηλεκτρική ενέργεια. Το τελευταίο εικοσαήμερο αυτό που συμβαίνει με τους λογαριασμούς του ρεύματος με τους παρόχους είναι μια καθαρή ληστεία εναντίον όλων που χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή