Τρία ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ από τους Τρικαλινούς βουλευτές – Με 153 «ναι» ψηφίστηκαν το ασφαλιστικό και το φορολογικό Reviewed by Momizat on . Πιστοί στις κομματικές γραμμές όπως ήταν αναμενόμενο ψήφισαν οι τέσσερις Τρικαλινοί βουλευτές  για το ασφαλιστικό - φορολογικό. Οι βουλευτές του Σύριζα Σάκης Πα Πιστοί στις κομματικές γραμμές όπως ήταν αναμενόμενο ψήφισαν οι τέσσερις Τρικαλινοί βουλευτές  για το ασφαλιστικό - φορολογικό. Οι βουλευτές του Σύριζα Σάκης Πα Rating: 0

Τρία ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ από τους Τρικαλινούς βουλευτές – Με 153 «ναι» ψηφίστηκαν το ασφαλιστικό και το φορολογικό

vouleytes 1

Πιστοί στις κομματικές γραμμές όπως ήταν αναμενόμενο ψήφισαν οι τέσσερις Τρικαλινοί βουλευτές  για το ασφαλιστικό – φορολογικό. Οι βουλευτές του Σύριζα Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης ψήφισαν ΝΑΙ  , ενώ ΟΧΙ  ψήφισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας.

vouli

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν επί της αρχής και επί άρθρων του νομοσχεδίου η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, συμμετείχαν 296 βουλευτές.

Υπέρ ψήφισαν οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 143 βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Υπογραμμίζεται ότι στην ψηφοφορία για το άρθρο 38 του νομοσχεδίου, με το οποίο παρατείνεται για ακόμη τρεις μήνες η διάρκεια του αγγελιόσημου, η ΝΔ ψήφισε παρών.

Από την ψηφοφορία απουσίασαν από το ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, από τη ΝΔ οΚώστας Βλάσσης και από την Χρυσή Αυγή ο Νίκος Μίχος. Οι βουλευτές  έστειλαν επιστολή με την οποία δήλωναν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν προσμετράται.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή